FATİH İLKOKULU AB'YE AÇILDI

FATİH İLKOKULU AB'YE AÇILDI

   Fatih Eğitim kurumları da yurt dışında boy göstermeye başladı. Arnavutköy Fatih İlkokulu eski Okul Müdürü Recep Tosuncuk 2015 yılında Erasmus+ Projesi'ne katılarak Arnavutköy'de bir ilki başarmıştı. Geleneği bozmayan Fatih İlkokul'u bu yılda  Ali Karaaslan öncülüğünde başarı rüzgârını estirmeye devam ediyor.

 

Gazete haberi için linki tıklayınız..:

https://habersiz.com.tr/11369-2/   

 

 

28.10.2019 199

Yürüyen roje sürecinde edinilen tecrübe ve deneyimlerle kat edilen bu mesafeyle üçüncü bir proje yapma fikri hasıl olduğunu söyleyen Proje Koordinatörü Ali Karaaslan sözlerini şöyle tamamladı:

"Ourcountry, yourcountry Projesi, kapsamında 'Bizim ülkemiz, sizin ülkeniz' sloganıyla hazırladığımız bu projeyi Slovakya koordinatörlüğünde ve eTwinnin projesinde ortak koordinatör olarak yapmaya karar verdik. Yeni katılan ortak ülkelerimiz ise İtalya, İspanya ve Macaristan oldu. Projeye eklediğimiz yenilik, öğrenci eğitimi ve hareketliliğine ek olarak öğretmen eğitimi aktiviteleri oldu. Bu sayede öğretmenlerimiz, ülkeler arasındaki eğitim ve birikim alışverişinde bulunmuş olacaktır. Fatih İlkokulu olarak ilk hareketliliğimiz olan Macaristan için gerekli hazırlıkları yapmaya başladık. Yeni ortaklarımızla tanışmayı ve birlikte çalışmayı yeni bir heyecanla bekliyoruz."